Sunday, October 26, 2008

Tina Dickow & Helgi Jonsson koncert

Sidste uge blev jeg tippet om, at Tina Dickow skulle optræde i Hollywood, så afsted med os for at heppe og opleve en af mine danske favorit musikere. Hun havde selskab af islandske Helgi Jonsson, så det var ligesom dobbeltbonus med en dansk og islandsk musiker sammen. Wauw, og det var simpelthen SÅÅ godt! Det var et lille spillested med plads til 50-100 mennesker, så det var meget intimt og hyggeligt. Der var super stemning med stående applaus, folk der sang med på gamle numre og god kemi mellem de to på scenen. Godt gået! Jeg stod der og var helt stolt over at stå på den anden ende af kloden, og se hvordan hun også her kan have publikum i sin hule hånd.
Vi hilste på dem begge to efter koncerten. De stod og hang ud i baren og skrev autografer, og vi var jo alligevel på vej forbi. Wuh, hva' så Tina?! Vi fik oss lige en krasser på CD'en, der eller førtst udkommer herovre en gang i det nye år. Hun flytter åbenbart herovre i et par måneder næste år, så jeg håber vi kan se hende igen inden vi flytter til juni. Vi har besluttet os: Østrig er next stop.

3 comments:

Ólafur Jens Sigurðsson said...

Nohh, það bara svonna! Saa det bliver Østerig næste aar? Jeg tror det var en god beslutning :-)

Katrine Ny said...

Sejt med autograf og det hele! :)
Og spændende med Østrig! - Tak for din hilsen på FB, Dorte. Skriver tilbage snarest.
Kan vi ikke få et indlæg om valget? Hvordan har I oplevet Obamas sejr i LA?

Anonymous said...

iih, hvor fedt med den koncert! :-) Men aller fedest: Østrig til JUNI!! Det er jo snart... Er det ikke helt underligt at det pludselig er slut derovre, når du nu har brugt så lang tid på at etablere et godt netværk? Håber ikke du synes det er alt for trist, for vi er en hel masse som glæder os til at du kommer tættere på, min ven.
Knus Jane.