Saturday, September 01, 2007

Gimme a S...Gimme a C

Oh yes! Jeg har set ægte amerikanske cheer leaders! Jeg kan strege endnu en ting fra min must see liste. Der var (amerikansk) fodboldkamp mellem USC Trojans og Idaho Vandals på det store Los Angeles Coliseum, der ligger ved siden af universitetet. Vi var ikke henne og se kampen, men gik rundt på campus i timerne før kampen, hvor der var fest og BBQ´s. USC Marching Band spillede også, og slog, må jeg indrømme, 6. Juli Garden i Fredericia med mange længder.


Jeg er startet på mit bachelor projekt. Jeg har fået mit eget lånerkort til USC's biblioteker, hvor jeg i øvrigt også sidder dagligt og læser om ghettoer, fattigdom, latinamerikanske indvandrere i USA og andre spændende sager. (mit emne er ghettoens integrerende/ekskluderende indvirkning på latinamerikanske indvandrerkvinder) De har super biblioteker, jeg slæber den ene bog med hjem efter den anden, så stakken på bordet herhjemme vokser og vokser. Jeg skal vist til at begrænse mig lidt.

Der er lagt nye billeder ind under "photos".

Svedige hilsner fra
Dorte i varme Los Angeles

1 comment:

Jane said...

Mon ikke de cheerleaders bliver sponsoreret af MacFactor?? - Ellers er det da en dyr fornøjelse at gøre sig klar ;-)
Tænk, at man helt automatisk kommer til at se klog ud med sådan en bunke bøger på skrivebordet! Måske skal du aftale med dig selv, at du aflevere en hver gang du låner en fremover! - Ellers mister du måske overblikket... Men hvor fedt at dit emne interesserer dig sådan!
Hav det godt skatter, knus Jane.