Sunday, March 23, 2008

Forår i Los Angeles

Glædelig påske!

Påske hænger sammen med forår, og selvom vi er her i varmen, er der heldigvis også forårsfornemmelser i Los Angeles. I øjeblikket springer træer og buske ud, der er sne i bjergene og så er der fyldt med vilde blomster uden for byen efter en masse regn i januar og februar. Det opdagede vi sidste weekend, hvor vi besøgte Amerikas største buddhistiske tempel. Det var virkelig imponerende, og med den flotte udsigt over bjergene i baggrunden, følte vi nærmest vi var kommet til Tibet. L.A.'s mangfoldighed fortsætter stadigvæk med at overraske os.



I går slog vi et smut forbi Point Dume ved Malibu for at gå en tur i alle blomsterne. Det viste sig også at være et udsigtpunkt, hvor gråhvaler kan spottes, mellem februar og april når de svømmer forbi Californien på vej mod Alaska . Vi så en eller to! Wauw!! Jeg har et eller andet med hvaler. De der fredelige kæmper, der lever dybt nede i havet, er så fascinerende. Man kan komme ud og se hvaler ud for Los Angeles, og hvis man er heldig kan man endda se blåhvaler. Det må jeg simpelthen prøve!


Onsdag til lørdag havde vi besøg af Baldur og Jórunn. Det var rigtig hyggeligt med besøg hjemmefra. Sammen med dem fik endelig besøgt Universal Studios, og havde ellers et par hyggelige dage sammen, hvor vi guidede dem rundt i de forskellige kvarterer i Los Angeles.

Det er så dejligt med besøg -- så kom endelig. Vi er klar!
Påskehilsner fra Dorte og Bjarni

No comments: