Monday, June 23, 2008

Sommer

Så er sommeren for alvor kommet til Sydcalifornien med temperaturer i 30'erne og alverdens sommerlige aktivteter. På grund af de sidste par dages hedebølge og den derfor MEGET varme lejlighed har vi slået lejr foran vores gamle airconditionanlæg, som heldigvis virker, men kun akkurat to meter frem. Der er lige netop plads til to voksne mennesker kan lægge foran på gulvet og køle af.

I weekenden var vi til vietnamesisk bryllup. Anthony, som også er phD-studerende på Bjarnis institut, fik sin Christine, og det var vi så heldige at være med til at fejre. Det var et spændende indblik i de vietnamesiske bryllupstraditioner, som er ret anderledes end dem vi kender. Normalt varer et vietnamesisk bryllup to dage, men de havde presset festlighederne sammen til een dag, som til gengæld varede fra tidlig tidlig morgen til sen aften. Det var en kæmpe fest med 230 gæster. Bjarni og nogle af de andre fra universitetet var "gift bearers", og skulle overrække de mange gaver (frugt, vin, ris, helstegt pattegris, smykker) som gommens familie skal tildele brudens familie.
Anthony i traditionelt vietnamesisk bryllupsudstyr

Gaverne klar til at blive overrakt

Brudeparret

Pause fra bryllup med EM

I går aftes var vi til picnic/koncert i Hollywood Bowl med totalt seje Thievery Corporation. Er der mon nogen af Jer derude, der kender dem? Jeg havde aldrig hørt om dem, før vi blev inviteret med på et afbud. Det er elektronisk musik med et world touch dvs. klassisk indisk, brassiliansk bosa nova og jazz. Så fedt live!I dag har jeg modtaget mit social security card og jeg har været til min første job samtale, så det går stille og roligt fremad på den front, selv om jeg altså stadig er jobløs. Jeg søger fortsat på livet løs, og plejer alle mine såkaldte professionelle kontakter i håb om, der er nogle derude, der kender nogen...

Ikke mere for denne omgang. Mere senere.

Kærligst, Dorte

No comments: