Tuesday, July 29, 2008

Jordskælv 5,4

"Er de ved at reparere bygningen eller er her et jordskælv?" tænkte jeg i formiddags, da det hele lige pludseligt begyndte at ryste. Huset, der er bygget af træ, knagede og bragede og buskene udenfor rystede. "Okay, jordskælv! Skal jeg kravle ind under bordet, eller hvad med fjernsynet - skal jeg gå hen holde på det, så det ikke falder ned". Og så var det nærmest overstået -- lige så pludseligt som det startede, mens jeg stadig sad i sofaen med computeren på skødet og overvejede om jeg skulle søge dækning eller ej. Imens var Bjarni på løbebåndet i træningscenteret og opdagede først noget var galt da alle de andre stoppede op og lamperne gyngede.

Nu snakker de om, hvorvidt skælvet i dag er en forløber for "the big one", som i følge beregninger bør finde sted omkring 2010. Det håber vi ikke!

2 comments:

Jorge said...

Hola amigo: quería invitarte que visites el blog que estoy realizando con mis alumnos de segundo año de la secundaria sobre LA DISCRIMINACIÓN.
http://nodiscrimine.blogspot.com
Tema arduo e interesante.
Seguro será de tu agrado.
Te invitamos que leas lo que gustes de él y hagas una opinión sobre el mismo.
Tu aporte será valioso.
Un abrazo desde la Argentina.

Karina Dyrvig said...

Hej søde Dorte. Dejligt at kunne læse på bloggen I er ok. Tænkte rigtig meget på jer der jeg så 22 nyhederne i går om jordskælvet. Håber ikke The Big One kommer endnu. Kh. Karina