Sunday, May 10, 2009

Sommer

Vejret har været rigtig sommerligt i den sidste uge, og jeg har smuttet til stranden istedet for at arbejde. Den slags mener jeg godt kan godt forsvares, når man snart flytter til et land, der ikke ligger ved havet. Bjarni blev færdig med en eksamen i fredags, og mangler nu bare sin qualifying exam (her skal hans forskningsprojekt godkendes). Udover en artikel, han arbejder på at få publiceret i samarbejde med resten af sit laboratorie, er den qualifying exam sidste hurdel for ham, inden vi rejser herfra. Jeg selv har rigeligt at se til, når jeg altså ikke stikker af til stranden... Jeg skal have min USC Handbook for International Spouses færdiggjort, og så er jeg i gang med at omdanne International Spouses Club, som jeg er koordinator for, til en gruppe organiseret af frivillige, fordi der er ikke er penge til at financiere en ny koordinator. Det er en spændende proces, men også mere tidskrævende end forventet.
I torsdags var det fem år siden Bjarni og jeg løb panderne mod hinanden i fodgængerovergangen ved Københavns Rådhusplads, og det har vi fejret i weekenden ved hygge os herhjemme til en forandring istedet for altid at gå ud. Det var været noget så hyggeligt!

1 comment:

Katrine Ny said...

Tillykke med de fem år! Jeg tror du er den, jeg kender, der har den sejeste "sådan-mødte-jeg-min-kæreste"-historie! :) Love it.