Thursday, April 12, 2007

Bahamas & movie stars - almost!

Hej

Tak til Marta, Jane og Oli for jeres gode ideer til BA projekt. Jeg er sikker på, at man kan finde kæmpe mæssige problemer bag dørene i Beverly Hills, men det er nok ikke der min største sympati lægger ift så mange andre grupper. :)

Vi skulle have været statister i en film her til aften med Robert Deniro, Bruce Willis & Sean Penn, men vi droppede det i sidste øjeblik fordi det hele blev for presset med arbejde og lektier und so weiter. Vi er endt på en eller anden mailing liste, hvor man får mails om statist roller, og så kan man ellers bare melde sig til hvis man har lyst. Nogle gange er der så krav til race, alder mm. Ja, når man nu er i Los Angeles kan man jo lige så godt prøve det. Og så er det da ret blæret senere hen og kunne sige "Nååh ja den film. Ja den var jeg med i. Flink fyr ham Robert Deniro.."

Her til aften blev Bjarni ringet op af en dame, der sagde vi havde vundet et krydstogt til Bahamas! JA! det er sgu rigtigt!! Vi meldte os til en eller anden konkurrence i Las Vegas, hvor man kunne vinde en Hummer eller $ 25.000. Det viser sig så at vi åbenbart har vundet en af de mindre præmier. Ret fantastisk, indtil damen spørger efter Bjarni's amerikanske kredit kort nummer. Da hverken han eller jeg har sådan et, blev hun nød til at "tjekke nogle ting", og nu har vi ikke hørt fra hende siden...!! Nu tror vi, hun har ringet til en anden og givet vores krydstogt til ham. Jeg skal holde Jer opdateret med hvad der sker..

7 comments:

Anders Norgaard said...

Hej Dorte (og Bjarni),

Jeg ville ALDRIG nogensinde udlevere kortnummeret til en person som ringede og påstod jeg havde vundet noget. Kan I ikke få bekræftet fra flere uafhængige kilder at lotteriet findes. For mig lyder det mistænkeligt som telefon-bedrag.

Håber at I ellers har det godt.

-Anders

Bjarni said...

Hej, vi deltog i et lotteri da vi var i Las Vegas, og hun ringede fra selskabets nummer, det dukkede op paa skaermen, saa det var i hvert fald overbevisende. Hvordan kunne hun ellers vide at vi deltog i et lotteri pa the Luxor Casino i Las Vegas? Cruise liniens hjemmeside er http://www.imperialmajesty.com/. Problemet er dog ogsa at rejsen varer kun 2 dage, og gaar fra Fort Lauderdale, Florida... lige en $400 (per pers.) flybillet væk.

Elfar said...

Bjarni, jeg er enig at det virker overbevisende idet de ved som meget men jeg er enig med Anders, det virker underlig at de kræver kortnummeret, du skal jo ikke betale dem noget som helst så de kunne ligesågodt ha bedt om social security eller whatever. Det lugter scam.

Ólafur Jens Sigurðsson said...

Det er den ene vej til at handle den slags situationer :-)

Helt enig med Anders og Elfar, lugter meget stærkt.

Dorte said...

Ja, I har ret! Vi har ikke hoert mere, og har heller ikke gjort noget for at kontakte dem..

Anonymous said...

Det er da første gang så mange har lagt kommentarer til en af jeres tekster ;o) Men godt at man har gode venner, som kan lugte mistænksomheden for en, når man selv bliver blændet af deres Bahamas-tur!
Jeg syntes også det lød rigtigt fedt med ferien, men Rasmus sagde også straks at de da ikke havde noget at bruge jeres kreditkort til... Øv. Men måske er det så godt nok at "turen" går til en anden!
KH Jane.

Anonymous said...

hej Dorte and Bjarni :)

Sorry for being lost for so long. Was gone home for Easter and came back not long ago.

I try to look at your blog guys, on and off, so try to keep uptaded how both are doing.

Dorte, babe, if you get time write me what is more convenient time for Skype get-together. Over weekend?

Hugs,
Nina