Wednesday, February 27, 2008

Nu med hund

naesten da...
Vi passer i to uger en gammel greyhound, mens hundeejer Alex (en af Bjarnis kollegaer) er i den anden ende af landet for at arbejde. Nigel er tidligere væddeløbshund, men blev pensioneret allerede som 3-årig, da han ikke længere var hurtig nok, hvorefter Alex tog ham til sig.

Da husdyr ikke er tilladt i vores lejlighedskompleks, er vi i stedet rykket til Alex og Nigels lille hus i hippe Silver Lake. Det er et helt helt andet kvarter end det, vi er vant til, hvilket vil sige, man uden bekymringer kan gå ud med hunden, når det bliver mørkt, der er hyggelige cafeer og lækre butikker i gåafstand fra huset. Og det bedste af alt: Vi har en stor veranda, hvor man kan grille og en bananpalme i haven. Ja, så det er slet ikke skidt at skifte bopæl, selvom det også kræver en del logistisk planlægning med alle de arrangementer og aktiviteter, vi har omkring universitetet og nu altsaa også en hund her i Silver Lake, der skal luftes flere gange dagligt.

Jeg vender snart tilbage for at forklare, hvordan det går med mine projekter, som langsomt er ved tage form. Mere følger...

På genhør,

Dorte

No comments: