Monday, February 18, 2008

Vel ankommet til Staterne

Efter en hyggelig og afslappende uge i Reykjavik pakkede vi lørdag taskerne for at drage afsted mod den amerikanske vestkyst. Første stop var London, hvor vi havde fornøjelsen (læs: besværet) af at slæbe alt vores grej gennem byen for at komme fra den ene lufthavn til den anden. Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget andet, for på Liverpool Street St. hvor vi skulle skifte fra tog til metro, kunne vi lige nå et kort glimt af den engelske storby. Bjarni kunne ikke overtales til øl på pub om formiddagen (- man er vel i England ?!), så vi drak kaffe istedet. Jeg undslap desuden en rød dobbeltdækkerbus, da jeg, i min iver over at komme op fra togene i undergrunden, vadede ud på vejen uden at se til venstre..I Washington fik vi stemplet vores nye visa af immigrationsmyndighederne, og blev uden problemer lukket ind Guds eget land i tide til at nå turens sidste fly til Los Angeles. Endelig omkring midnat nåede vi LAX lufthavn, hvor vi blev hentet af Kjong fra universitetet som bragte os det sidste stykke hjem til lejligheden i West Adams.

Så nu er vi så her igen. Jeg skal som sædvanligt lige omstille mig på at være tilbage. Jeg bliver småspaltet af at føle jeg høre til flere steder, som er så forskellige, men det er rart at være her i vores lejlighed igen, hvor jeg kan pakke ordentligt ud og gøre som det passer mig.Foto: Tidlig morgenmad på den populære restaurant The Pantry

1 comment:

Anonymous said...

said the majority cover their own financial products in timely manner together with without having fees
A respected credit card debt nonprofit needs the sheer numbers of men and women investing in him or her to get guidance around payday loans debt to be able to twin it. arrears aid organization tells approximately purchase all the short-term, excessive desire funds the year of 2010. The charitable pronounces 36 months back the number of purchasers with them seemed to be small.
szybki kredyt przez internet bez bik
pożyczka bez bik olsztyn
pożyczki prywatne
kliknij, aby zobaczyć ten dokument
pozyczkanadowod24.net.pl

http://pozyczki-prwatne.net.pl
http://szybkapozyczkaonline.com.pl
http://pozyczki-prwatne.com.pl