Wednesday, April 30, 2008

På bar med Steve Sanders

Ja sgu! For nogle uger siden mødte jeg Steve fra Beverly Hills, og nu har jeg endelig fået billedet, så jeg kan fortælle Jer om det.


Vi stødte ind i ham, da vi var på irsk bar for at fejre St. Patrick's Day med nogle af dem fra Torturcentret. Det skal tilføjes, at jeg var STOR fan af tv-serien dengang tilbage i 90'erne. Jeg havde endda Beverly Hills sengetøj - rimelig tjekket...
Selv om jeg den gang bedst kunne lide Brandon, var det ikke desto mindre et øjeblik af de store, da Maria fra Spanien og jeg gik op til Steve for at være skide irriterende og høre om vi ikke måtte tage et billede. Han tog det aldeles pænt og var hyggelig at snakke med. Jeg fortalte, at jeg kunne huske han på et tidspunkt besøgte Danmark med Andrea, hvortil han svarede: Yeah, I went to Superrrbrugsen.. (!) Jeg regnede måske med at høre noget om Tivoli eller Strøget, men så husker manden Superbrugen. Enjoy your stay sagde Steve. Tak så.

Og så lige et kort indblik i det amerikanske sundhedssystem. For noget tid siden læste jeg om min onkel og tantes erfaringer med læger og medicin i Indien, hvor de i øjeblikket bor. Så vidt jeg husker kostede et lægebesøg 12 kroner. Så billigt er det langt fra her.
Jeg har i en uges tid døjet med en eller anden meget generende øreinfektion, og besluttede derfor til sidst at opsøge en læge. På universitetets lægeklinik tog det lægen max fem minutter at se ind i øret og konstatere jeg har brug for antibiotika i en uges tid for at fjerne infektionen. Besøget kostede $ 90 (ca. 430 dkr). Videre til apoteket, hvor jeg fandt ud at de receptpligtige øredråber kostede $ 144,95 (lige godt 700 dkr)!! Holy moly.. tænk en gang hvor dyrt det er at behandle sådan en harmløs øreinfektion. Især de der skide øredråber, som ville koste under 100 kr derhjemme. Heldigvis har jeg jo min rejseforsikring, som dækker udgifterne.

Vi er rykket til Silverlake igen, hvor vi passer hund for min engelsklærer, mens de er på familiebesøg i Texas indtil søndag.

KH Dorte

3 comments:

Bolette said...

Så findes de altså i virkeligheden de der mennesker som er bag glaspladen på tv'et? FOR STORT!!!

Kram Bolette

Katrine said...

Hvaaad?!! Hold kæft mand, hvor sejt! Steve Sanders! - Eller Ian Zierring, som jo er hans rigtige navn, Dorte! ;)
Respeeekt!

Katrine said...

PS: Du bør da iøvrigt have det der billede som dit profilbillede på Facebook! ;)