Friday, August 29, 2008

Sommer i Europa

Så er vi tilbage på den amerikanske vestkyst efter to hektiske men fantastiske uger i Europa. Første stop var London, hvor vi bekæmpede jetlag med at spadsere byen tynd. Vi nåede bl.a. at se Buckingham Palace, Picadelly Circus, Westminister Palace og Notting Hill. Vi sukkede over lange lyse aftener, hvor der langsomt bliver mørkt, små biler, gamle bygninger og grønne parker midt i storbyen. Aah!

Turen fortsatte til Fredericia, hvor det var såårh dejligt at se familie og venner igen! Her følger et par billeder fra de fem dage i Danmark, hvor vi nåede at fejre Jane og Rasmus' bryllup, hjælpe med at flytte, ture syd Fyn, lege med ungerne og en helt masse sidden om et bord med mad og snak. Skønt!

Bjarni, Bodil og min far ved Helnæs fyr på Fyn

Frederik og Smilla ved Lillebælt

Mit ynglings billede fra Jane og Rasmus' bryllup

En glad Jane mens vi river stykker af sløret

Bjarni syntes tydeligvis det her var sjovere end Frederik

Camilla og Joachim på høballer

Familie-billede. Sorry, men Helle havde ret: Det her billede var sjovere end de andre.

Fra Fredericia gik det videre til Paris, hvor der blev indtaget café au laits og baguettes, mens vi så så meget af byen som muligt. 24 timer senere skulle vi videre syd på til La Rochelle, for at mødes med Bjarnis familie. Det vil Bjarni berette mere om i næste blogindslag.

Tak for sidst til alle dem vi så. Det var skønt at se Jer! Alle dem vi ikke nåede at se, håber jeg at se næste gang. I øvrigt har vi besluttet at opsige lejligheden på Nørrebro per 1. januar '09. Det betyder også at vi nu helt sikkert kommer til DK til jul for at gøre lejligheden klar og sælge/rydde ud i de ejendele vi har i København. En ret stor beslutning, som nu føles helt rigtig i maven.

Kærlig hilsen Dorte

No comments: