Saturday, February 28, 2009

CREOLE


Mandag morgen var der endelig en email i min inbox fra universitetet i Wien. I mailen fremgik det, at ansøgningsfristen for efterårssemesteret var 27. februar. Gisp! Jeg havde 5 dage til at strikke min ansøgning sammen inklusiv anbefalinger fra tidligere studie- og praktiksted samt projektforslag til speciale (ja, hvad pokker skal jeg skrive speciale om?!). Utrolig nok nåede det meste at komme på plads i tide. Min tysklærer skrev et fint brev, hvori der stod han var overbevist om, jeg godt kunne klare et studie på tysk. Tak for tilliden! Jeg var til TOEFL test (engelsk prøve) i fredags, og min gamle underviser har lovet at lave anbefalingen over weekenden, men ihvertfald er det meste er min ansøgning nu sendt af sted til CREOLE programmet hos Institut for Social og Kulturel Antropologi, og så krydser vi fingre!

Jeg var ude og handle ind i eftermiddags med de japanske hustruer til den japanske cooking class på tirsdag. Vi var i et koreansk indkøbscenter, hvor jeg måbede over udvalget af soya sauce. Hvor er Kikkoman?

4 comments:

Katrine Ny said...

Det var da imponerende, at du fik ordnet alle de sager på så kort tid! Jeg krydser fingre og ønsker dig held og lykke. Jeg vidste faktisk slet ikke, at du ville søge ind på uni i Wien, men det er da en super idé!
Lad os høre, når du får svar.

Katrine Ny said...

PS: Det ser iøvrigt ret vildt ud med al den sne i de bjerge, I besøge for nylig!

Jórunn said...

Hej Dorte. I follow your blog, but I´m not the most active one in commenting...

Just wanted to say that I´m really happy that you´re moving to Vienna. Og jeg synes at CREOLA programmet er super spændende og jeg vil krydse finger for deg!

(Was going to try to write the entire comment in Danish, but I lacked the patience to do it hehe).

Dorte said...

Tak Katrine. Det var sgu oss rimelig stressende, men jeg er glad for jeg fandt ud af det en fem dage foer deadline end fem dage efter. Jeg haaber du kan se enden på specialet?

Flott danska Jorunn. I suppose Creole is a bit like your program in Holland...
We have to meet up somewhere in Europe once we get back. Greetings to Baldur.