Monday, January 12, 2009

Sommer i januar ... Aah

I lørdags inviterede Bjarni mig med på en tur til Orange County for at besøge den gamle San Juan Capistrano Mission og for at få sand mellem tæerne og se solnedgang ved Laguna Beach. Vejret viste sig fra sin allerbedste side: 25 gr og blå himmel, og vi brugte det meste af dagen på at side med lukkede øjne og nyde sol, fulge sang og fridag.
På sådanne dage, hvor Californien viser sig fra sin bedste side, er det svært at tænke på at skulle rejse herfra. Bjarni synes at være blevet bidt af the California bug -- når fremmede ender med at være så begejstret for californisk klima/kultur/natur, at de ender med at blive hængende. Jeg er dog stadig fast besluttet på at rykke tættere på Danmark - selv om jeg er rimelig forvirret over, hvad der venter mig. Jeg starter på tysk kursus på onsdag, og suger indtil videre til mig af alt, hvad Amerika har at byde på i form af Starbucks frappuchinos, tossede hjemløse, bilkultur, religiøse sydstatsfolk, palmer, filmstjerner og meget meget mere.


Jeg ville ønske jeg kunne pakke sol og varme ind og sende lidt af den hjem til Jer.
1 comment:

Katrine Ny said...

Wow, fantastisk indlæg!!!!
Det lyder SÅ skønt og lækkert!
Jeg kan godt forstå, I har det lidt blandet med at skulle forlade Californien. Hvornår er det I planlægger at tage til Wien?
Tak for fødselsdagshilsen forresten. Jeg havde også en fin solskinsdag - dog med ca. 0 grader! :)