Sunday, August 27, 2006

Cirkus a la LA

"Oh my gaawd, is that Phyllis from The Young & Restless?!"

Jeg kommer lige netop fra Emmy Awards, som er TV verdenes svar på Oscar, og aldrig har jeg set så mange limosiner!! Prisuddelingen er i gang nu i Shrine Theater, som ligger LIGE overfor USC, og jeg troppede selvfølgelig op sammen med Sam fra Indien for at spotte kendisser ankomme til showet. Bjarni (udtales som Piano men med i stedet for o) skulle læse til eksamen, og så er han vist heller ikke helt så hooked på den slags som jeg..
Jeg havde jo store planer om at komme helt tæt på, men det var slet ikke så nemt. Det tætteste vi kunne komme var buskene på den modsatte side af vejen, hvor betjente opmærksomt holdte øje med vi ikke krydsede afmærkningen. Medmindre folk skilte sig ud ved at være meget høje eller lave eller havde noget specielt hår el.lign. var det svært at genkende hvem der steg ud af limosinerne og gik langs den røde løber, men jeg spottede Seal, Heidi Klum, Kevin Bacon, Debra Messing (Grace fra Will & Grace) og Lisa Kudrow (Phoebe fra Friends). Der var mange som dem omkring os kendte, men som jeg ikke aner hvem var. Det var et optrin uden lige af sikkerhedsfolk, kæmpe biler, helikoptere og fine kjoler og bare ret skægt at se på.

Jeg har i øvrigt fundet min pung igen! Ups.. (Jeg kan se min far ryste på hovedet af mig nu) Jeg prøver mit bedste, men nogle gange glemmer jeg ting. Fredag aften glemte jeg så min pung på en diner på vej til San Diego. Shit! Der var ikke penge i, men alle mine kort til alt muligt, som er ret uundværlig. Jeg bandede og svovlede og fik mit visa kort spærret, men lørdag da vi ringede til dineren for anden gang havde de gudskelov min pung. Sikke en lærestreg for distræte Dorte. Vi havde en alletiders tur til San Diego som ligger et spytklat fra den mexicanske grænse. De har en kæmpestor zoologisk have, som vi besøgte og spiste mexicansk i det gamle Gaslamp Quater.

Nu går jeg ind i min sidste uge i USA for denne om gang, og jeg har stadig en del jeg gerne vil nå. Jeg har hørt om koreansk spabad - det må jeg prøve! Jeg vil også finde ud af om jeg kan komme ind og se et eller andet tv show (har jeg mon en skjult celebrity-fetish?) og så har jeg stadig to dage tilbage hos IRC. Ellers skal jeg bare nyde at være sammen med min skatter, som jeg snart skal undvære, og ligge lidt ved poolen og nyde det sidste af ferien.. Og så bliver det jo også meget godt at komme hjem igen.


Vi ses!! Jeg når nok at skrive en gang eller to mere.

KH Dorte

2 comments:

Jane - Dortes gymnasieveninde said...

Ih, hvor du mænger dig med de kendte, Dorte... SKØØNT!
Vi er nogle, som synes det er ganske udemærket, at du er på vej til DK igen :o) Det er jo bedst at undvære dig i etapper; men næste USA-tur bliver jo nok ikke så kort.

Jette said...

Hej Dorte og Bjarni
Tak for gaven til sølvbryllup og for det meget fine kort med det unge par!!!! på bænken de var da vist 100 år eller så?
Vi glæder os til at se og høre fra dig Dorte Hvornår er det præcist du kommer?
Hilsner Jette