Sunday, August 13, 2006

Fotoalbum side 1

Hej allesammen.

Først og fremmest tak for alle kommentarerne. Det er virkelig rigtig dejligt at høre fra Jer!
Jeg følger Meretes råd og oploader nogle billeder her på siden. Man kan vist klikke på billederne for at se dem i større størrelse.

Her er Bjarni og LA's skyline. Der er relativt få skyskrabere i Los Angeles pga. jordskælv.
Vi bliver anbefalet på det skrappeste ikke at tage ind til centrum uden bil om aftenen, fordi mange hjemløse gør området usikkert.
Mange hjemløse fra andre stater søger til Californien pga. klimaet. Her kan de bo gaden året rundt. (Jeg må lave en side for sig selv om de hjemløse. Der er meget mere og fortælle om dem)

Dorte på stranden (Huntington Beach), hvor jeg forinden blev ret så voldsomt knock out'et af en kæmpe bølge 3 m. ude i Stillehavet, så jeg røg omkuld og slog enden mod sandbunden og fik sand og saltvand i munden og tænkte: Åh nej! Nu kommer ham baywatch-livredderen med sin røde bøjle og redder mig. Pinligt! Jeg klarede mig dog.

Vi mødtes med Won, som Bjarni kender fra bioinformatik i KBH, som var i byen til en konference. Helt dejligt med et kendt ansigt, og fantastisk koreansk mad!Ellers alt vel.. Vi er kommet godt på plads på vores lille værelse. Vi venter i spænding på der flytter nogle flere ind (pt er der kun os, der er plads til fem mere). Huset er ikke helt færdigt, dvs. at nogle ting ikke virker endnu, fx air condition. Saa fryse goer vi ikke! Vi har brugt weekenden på at kigge på biler. Puh, hvor kan de være anstrengende sådan nogle bilforhandlere. Efter at have set og prøvekørt diverse biler er vi endt med at købe en Ford Focus fra 2003 til $9000 (ca 54.000 dkr) Vi ledte efter en lille bil, men de findes simpelthen ikke herovre. Magen til store skuder skal man lede længe efter - bare ikke her. Den er grågrøn, har soltag og cdafspiller, og jeg sidder rigtig godt på passagersædet. Jeg må dog også i gang med at køre! De 5 sporede motorveje her i Los Angeles er nu altsaa virkelig skraemmende. Jeg er blevet min mors kopi i en bil: Bjaaarnii pas paa! BREEMS!

Jeg slutter for denne gang. Jeg haaber I har det godt derhjemme. Jeg taenker paa jer.
KH Dorte

Bjarni hilserSolnedgang ved Santa Monica Beach

1 comment:

Jane - Dortes gymnasieveninde said...

Jah, det er dejligt med nogle billeder! - Glæder mig til at se nogle fra værelset :-) Hvordan er vejret egentlig derovre...? Altid dejlig sommer eller...?