Sunday, August 06, 2006

VI HAR FUNDET ET STED AT BO!

Hej

De sidste par dage har været ret hårde, fordi der er så mange helt basale ting, vi skal have styr på.. Min tålmodighed og tolerancetærskel udfordres dagligt (Det er så sundt siger jeg til mig selv!).. Nu er der styr på bolig, så det er virkelig fantastisk, at vi kan strege den fra listen over ting der skal ordnes. Vi har været rundt og se en del værelser og lejligheder, men enten har det været super uhumsk, farligt kvarter eller for dyrt. Efter at have overvejet dyre og sikre!! kvarterer som Santa Monica, Los Feliz valgte vi, at området omring campus er bedre for nyankomne som os, fordi her er alverdens sociale, kulturelle og sportslige tilbud, som uden tvivl er en nem måde at møde nye mennesker på. Nu har vi så fundet et lille værelse med eget bad/toilet i et nybygget hus med plads til 6 studerende, som ligger en blok fra universitetet. Det er uden tvivl det bedste vi har set i det område, men ikke stort nok til når jeg kommer tilbage i februar og vi skal bo der begge to. Men til den tid kan vi forhåbentlig få en kollegielejlighed på campus. I første omgang er det bare så fedt, at vi ved hvor vi skal bo efter tordag, når vi bliver smidt ud af værelset her.

Vi har iøvrigt lejet en bil indtil Bjarni får sit californiske kørekort og vi får købt en bil. Vi har uden held forsøgt at tage en bus, for at komme ud og se lidt af byen, men vi måtte sande at det offentlige transport system vitterligt er så ringe, som vi har hørt, for bussen kom aldrig. Vi skal lige straks mødes med en dansk fyr vi mødte forleden, som skal læse film musik herovre, og cruise rundt i vores seje lejede bil og se nærmere på byen. Jeg har set Hollywood skiltet og Santa Monica beach, så der er stadig en masse jeg må se!

Ikke mere for denne gang. Jeg vender snarligt tilbage.

Store knus Dorte

2 comments:

Jette said...

Hej Dorte og Bjarni
Dejligt at høre fra Jer på denne måde. Ja I er da ret langt hjemmefra. Godt I nu har en base og ja det kan da blive for kedeligt at skulle passe på hele tiden. Nu skal I vel lære nogle folk at kende. Hvad hedder du Dorte blev det Donna? eller hvad? Sara har fået arbejde i Århus. Nina hjemme fra Ungarn.
Stor hilsen Jette

Susie J said...

Congratulations on the tiny apartment and your Spanish skills! It's great that you could find a place so close to the campus. Try to stay out of gang fights and have fun!!