Thursday, August 10, 2006

IKEA forpligter...

Dagene går og jeg svinger mellem at synes, at det vi har gang i er det mest fantastiske og det mest uoverskuelige nogensinde. Hjem er indimellem meget langt væk (taget i betragtning af hvor længe vi har planer om at være herover)! Det tager lang tid at få styr på alting, og eftersom vi kun har været her en uge er der jo stadig mange ting der skal falde på plads.
Tanken om jeg jo bare kunne tage min taske og rejse hjem har ind i mellem været meget betryggende, men nu har vi været i Ikea og købt alt fra seng til strygebræt, så nu er det ikke så nemt at stikke af mere. Vi flytter til værelset i morgen, og det bliver rigtigt rart at indrette os der.

Jeg har i øvrigt spottet den første stjerne herovre: Kelly fra Beverly Hills. Tænk en gang.. Hun handlede ind i Ikea samtidig med os med to børn og en stor gravid mave. Jeg blev da helt befippet. Det kan godt være her er farligt, men her er oss totalt seje stjerner!!

Var hos mit kommende praktiksted International Rescue Committee i formiddags. Det var rigtig fint at hilse på, og de var virkelig søde og imødekommende. De har faktisk så travlt for tiden, at jeg vi endte med at aftale at jeg kunne være frivillig derinde et par uger. Så det er super!

Ikke mere for denne gang. Bjarni kalder..
Jeg skriver snart igen.

KH Dorte

2 comments:

Jane - Dortes gymnasieveninde said...

Hej Dorte.
Tak for opdateringerne; Har fået læst dem alle nu. Hvor vildt med Kelly! :-) Tror jeg ville have svært ved ikke at nedstirre hende, hi hi!
Jeg har fået købt lejlighed her i Århus, så jeg kender ALT til at have en masse praktiske ting, der skal ordnes :-)
Glæder mig til at følge jer her på siden; Kom godt på plads på værelset!
Knus Jane.

Jette said...

Hej Dorte og Bjarni
Vi har farmor på besøg. Jeg har fødselsdag og vi kikkede på Jeres hjemmeside. Vi er på vej til Sæby med Sara, Helge og farmor. Nina er rejst her til morgen til Tyrkiet i en uge.
Farmor siger tak for brevet det fik hun igår. Hun rejste her til Århus i går for at fejre min fødseldag sammen med os. Lasse og Bodil kommer og henter hende i aften og kører hende hjem. Hun siger at hun ellers har det fint og var rigtig glad for at høre hvordan det går Jer og hvad i oplevede både på Island og i USA. Nu har hun læst Jeres blog og fået et indtryk af hvordan i har det. Det er spændende læsning for hende- der er udfordringer både gode og mindre gode kan hun se. Godt I har fundet et sted hvor I kan bo og lukke døren! Fint du har mødt de mennesker du skal i praktik hos. Farmor håber meget Bjarni bliver glad for det han er i gang med på Universitetet.
Hilsner og ha'det godt fra farmor og Jette